Groepformules
Organiseer je binnenkort een receptie, vergadering of feestelijke gelegenheid? Voor groepen hebben we verschillende formules, met een ruime keuze aan streek- en biergerechten. Telkens bereid met verse producten door ons ervaren keuken team.
Menuvoorstellen
Halve Maan Buffet
KOUDE GERECHTEN
Gerookte Noorse zalm met garnituur
Gerookte Emiliano ham en meloen
Brugse Zot bierpaté met Ardeens uienkonfijt
Tomaatje met grijze Zeebrugse garnalen (+ €6 pp)
Zalmfilet “Belle Vue” (+ €5 pp)
Carpaccio van Belgisch Wit-Blauw (+ €3 pp)
BUFFET SALADES
Couscoussalade
Pastasalade
Buffalomozzarella salade
Griekse fetasalade (+ €4 pp)
WARME GERECHTEN
Vlaamse stoofkarbonaden bereid met Brugse Zot dubbel
Vol-au-vent
Vegan stoofpotje met seizoensgroenten
Zuiderse groenteschotel (+ €6 pp)
Gegratineerde visschotel met blanke botersaus (+ €6 pp)
ALS AFSLUITER
Uitgebreide kaasplank met assortiment ambachtelijke kazen van de Beauvoordse Walhoeve, druiven en noten (+ €10 pp)
Assortiment mini-dessertjes naar keuze van de chef (+ €12,50 pp)
Dame Blanche (+ €9 pp)
Prijs: Buffet zonder extra's |
€39 pp |
Twee drankconsumpties + waterkaraffen |
€12 pp |
Smokey Malt Grill
GRILLADE OP HOUTVUUR
Gemarineerde hoevekipfilet
Tussenribstuk met kruidenolie en Portugees zeezout
Worst van varken en rund met kruiden
Wordt geserveerd met frietjes
BUFFET SALADES
Salade van kleurtomaat en pesto
Zuiderse gegrilde warme groenten
Marokkaanse couscous
HUISBEREIDE DIPSAUSJES
Mosterdsausje met sjalot en honing
Groene pepersaus
Zoetzure tomatensaus met groentjes
NAGERECHT
Appeltaart met slagroom
of
Dame Blanche
Prijs: volledige menu met 1 dessert | €51 pp |
Twee drankconsumpties + waterkaraffen |
€12 pp |
Beer masterclass
Deze uitgebreide avond start met een rondleiding door de moderne brouwerij en het authentiek museum. Na de rondleiding staat er een verfrissend aperitief met bijpassende Brugse Zot op jou te wachten. Onze chefs verrassen je daarna met een degustatie van verschillende biersoorten in combinatie met huisbereide gerechten. Na het hoofdgerecht krijgen de gasten de kans om zelf hun biertje te leren tappen, onder begeleiding van onze biersommelier. De beste tapper wordt uiteraard beloond met een passende prijs! Wij sluiten het diner af met een lekker dessert.
De volledige formule omvat:
- Driegangenmenu met keuze uit:
- Voorgerecht: Tortelloni / Tomaat mozzarella / Tomaat garnaal
- Hoofdgerecht: Gegrilde entrecôte / Kabeljauwhaasje / Gebakken varkensfilet
- Nagerecht: Notentaartje / Clafoutis / Selectie Belgische kazen
- de verschillende bieren van onze brouwerij die passen bij de gekozen gerechten
- de rondleiding door onze ervaren gidsen in het Nederlands, Frans of Engels (45 min)
- tapcursus voor de gasten die dit wensen
- een klein aandenken aan de brouwerij voor alle gasten
Prijs volledige formule (incl. 1 voor-, hoofd-, en nagerecht): €79 pp
Zytholoog
VOORGERECHT
Tortelloni met eekhoorntjesbrood en mascarpone
of
Kleurtomaat - Buffelmozzarella - Gefruite ui - Pesto
of
Tomaat garnaal
HOOFDGERECHT
Gegrilde entrecôte - Groene pepersaus - Passende seizoensgarnituur
of
Kabeljauwhaasje met broodkorst - Tierenteynmosterd - Tomatenfondue - Blanke botersaus
of
Gebakken varkensfilet - Gerookte erwtenmousse - Warme groentjes - Frietjes
KAASBORDJE*
Kaasbordje met een selectie West-Vlaamse Hoevekazen
NAGERECHT
Notentaartje met chocolade en caramel
of
Clafoutis van bosvruchten met Brugse Zot Blond
of
Selectie van Belgische kazen
Prijs: voor-, hoofd- en nagerecht | €57pp |
*Volledige menu inclusief kaasbordje | €65,50 pp |
Twee drankconsumpties + waterkaraffen |
€12 pp |
Hoppy Menu
VOORGERECHT
Italiaanse gerookte ham – Rucola – Kerstomaat – Basilicum olie
HOOFDGERECHT
Vlaamse Stoofkarbonaden met Brugse Zot Dubbel – Frietjes – Slaatje met mosterddressing
NAGERECHT*
Chocolademousse
Prijs: voor- en hoofdgerecht | €28 pp |
*Volledige menu inclusief nagerecht | €34 pp |
Twee drankconsumpties + waterkaraffen |
€12 pp |
Geestige Gist
VOORGERECHT
Ambachtelijke paté met Brugse Zot Blond - Chutney van rode ajuin - Zuurdesembrood
of
Huisgemaakte garnaalkroket - Gefruite peterselie - Citroen
of
Kippenbouillonsoepje met Brugse Zot Blond - Meesterlijke Ham - Belegen “Brugge” kaas
HOOFDGERECHT
Vol-au-vent - Slaatje - Frietjes
of
Aardappel in de pel met garnaaltjes* - Blanke botersaus
of
Langzaam gegaarde varkenswangetjes in Brugse Zot - Slaatje - Frietjes
KAASBORDJE**
Kaasbordje met een selectie West-Vlaamse Hoevekazen
NAGERECHT
Appeltaart met slagroom
of
Dame Blanche
of
Bavarois van fijne Belgische chocolade
Prijs: voor-, hoofd- en nagerecht | €44 pp |
*Aardappel in de pel met garnaaltjes | Dagprijs |
**Volledige menu inclusief kaasbordje | €51 pp |
Twee drankconsumpties + waterkaraffen |
€12 pp |
Voorwaarden
Onze formules zijn uitsluitend mogelijk vanaf 30 personen (uitgezonderd Hoppy Menu en Geestige Gist).
Er wordt gevraagd om binnen het menu éénzelfde gerecht te kiezen voor de volledige groep (met uitzondering van het 'Halve Maan Buffet' en de 'Smokey Malt Grill').
Voor vegetariërs is er een smakelijk alternatief.